BKV Előre – Kisvárda Master Good II. 1 : 2

NB III. Keleti csoport 33. forduló

BKV Előre – Kisvárda Master Good II.

2023.04.23. vasárnap 17.00 óra

1 : 2

Játékvezető: BÜKI GÁBOR
Asszisztensek: MOLNÁR ISTVÁN, BÁN KRISTÓF PATRIK
Elképesztően eseménydús találkozót játszott egymással a BKV Előre és a Kisvárda II. az NB III Keleti-csoportjának 33. fordulójában. A hazaiak az első félidőt követően 1-0-ra vezettek Fördős Adrián révén, a második játékrész azonban finoman szólva is paprikásra sikerült, ugyanis több piros lapot láthattak a nézők, mint gólt.
A 48. percben a hazaiak játékosa, Kubó Gábor kapott azonnali piros lapot egy Nagy Mihály Krisztiánnal szembeni szabálytalanságot követően, majd az 58. percben Girán Máté kapta meg a második sárga lapját, így neki is idő előtt kellett elhagynia a játékteret. És itt még nem volt vége…
A 70. percben a BKV Előre vezetőedzőjét, Albert Flóriánt állították ki, majd a 75. percben Busai Attila is megkapta a második sárgáját, így összesen három játékost és a vezetőedzőt is kiállította a bíró a BKV-től. A találkozón a spori további hat sárga lapot is kiosztott, valamint befújt három tizenegyest is – kettőt a vendégek, egyet a hazaiak számára, de mindhárom büntető kimaradt. A hármas emberhátrányban nem is tudta megőrizni az előnyét a pesti csapat, a 91. és a 94. percben fordított a Kisvárda és 2-1-re nyert.

HAJRÁ BKV ELŐRE ! HAJRÁ JÓZSEFVÁROS !

Meccs info MLSZ adatbank

Szólj hozzá elsőként

Hozzászólás írása

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. A személyes adatokat nem osztjuk meg másokkal.


*


12 + 17 =