BKV Előre – Kisvárda Master Good II. 0 : 4

NB III. Keleti csoport 28. forduló

BKV Előre – Kisvárda Master Good II.

0 : 4

Horváth Patrik (Nagy Barnabás, Török Katalin) játékvezető, valamint asszisztensei vezetésével vonultak ki a csapatok 2002. április 3.-án, 16 órakor a Sport utcában. Mint köztudott a mai napon választ(ott) az ország, és úgy tűnik, hogy választott a játékvezető is. Most nem arra gondolunk, hogy mint állampolgár, élt szavazati jogával, és voksolt, hanem inkább arra, hogy úgy gondolta, hogy számára szimpatikusabb a vendéggárda, ezért őket választotta, ítéletei meghozatalakor mindent megtett, hogy elősegítse kisvárdai csapat győzelmét. Annak a kisvárdai csapatnak a győzelmét segítette, amelyben több, nem magyar állampolgárságú, jelentős NB I-es mérkőzéssel rendelkező u.n. profi labdarúgó is pályára lépett csapatunk ellen. Elgondolkodtató, hogy jó ez a versenykiírás? Egyenlő feltételek mellett játszanak a csapatok? Az NB I-es klubok NB III-as csapatai vastagon bele tudnak szólni akár a feljutás akár a kiesés kérdésébe!
Na de térjünk vissza a játékvezetőre. Horváth Patrik valószínű, hogy egy nagyon tehetséges fiatal játékvezető, hiszen annak ellenére, hogy napjainkban még a 26. életévét sem töltötte be, már 2017-ben NB III.-as mérkőzéseket vezetett. Ezalatt az 5 év alatt 90 mérkőzésen dirigált, tehát – fiatal kora ellenére – megfelelő rutinnal kellett volna rendelkeznie egy ilyen összecsapás levezényléséhez.
Mérkőzésünkön 4 sárga, és 2 piros lappal sújtotta csapatunkat. Hű volt önmagához, hiszen pályafutása alatt eddig 399 sárga, és 38 piros lapot osztott ki. Ez mérkőzésenként 4,4 sárga lapot jelent átlagban.
Kedves Patrik!
Reméljük, hogy ez a mai napi teljesítmény csak kisiklás volt, hiszen mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai. A mai napi ténykedésed – mint játékvezető – borzalmasra sikeredett, hiszen hibát hibára halmoztál. Gyenge napot fogtál ki, tévedéseiddel jelentősen befolyásoltad a mérkőzés végeredményét. A mérkőzés felvételét megtekintve, hidd el, ez így van.
Kívánjuk,neked, és reméljük, hogy az elkövetkezendő időszakban magas színvonalon, tévedés mentesen – okulva az elkövetett hibákból – tevékenykedsz a mérkőzéseken.
NB III. Keleti csoport
BKV ELŐRE – Kisvárda II. 0-4
HAJRÁ BKV ELŐRE!

Meccs Info MLSZ Adatbank

Szólj hozzá elsőként

Hozzászólás írása

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. A személyes adatokat nem osztjuk meg másokkal.


*


egy × 1 =