nb3foci.hu értékelés BKV Előre 2018 ősz

11. BKV Előre 16 5 4 7 25-36 19
Otthon: 8 4 3 1 19-17 15
Vendég: 8 1 1 6 6-19 4

8. helyen zárt az együttes az előző szezonban, jó tavaszi teljesítménnyel.
Hat távozó mellett öt új játékos érkezett a nyári szünetben.
Hazai környezetben kezdték a bajnokságot, az újonc Sárvár gárdáját fogadták akik a félidőben vezettek, de sikerült döntetlenre hozniuk a közlekedésieknek a mérkőzést Balogh góljával (1-1).

A másik újoncot Komáromban legyőzték Irmes góljával (1-0). A Mol Vidi II. ellen kiengedték kezükből a győzelmet (3-3), a vendégek az utolsó percben egyenlítettek. Érden vereséget szenvedtek (1-3), a Csepel ellen a félidőben még vereségre álltak a Sport utcában, de sikerült fordítaniuk (3-1). A THSE ellen már harmadik döntetlenjüket érték el hazai pályán a szezonban (2-2) úgy hogy Csepregi az utolsó pillanatokban egyenlített.
Az Andráshidától vereséget szenvedtek idegenben (1-2), a Ménfőcsanakot legyőzték a Józsefvárosban (3-2), így az 5. helyen álltak.
A 9. fordulóban Óbudán kikaptak a III. Kerülettől (2-3), a Dunaharasztit legyőzték egy gólgazdag mérkőzésen (4-2) a VIII. kerületben.
Ajkán beleszaladtak egy nagy vereségbe (0-7) a listavezető ellen.
A Pénzügyőr ellen javítottak Bata góljával (1-0) hangulatos otthonukban, így a 6. helyen álltak.
Az őszi hajrában nem sok babér termett számukra. Felcsúton kikaptak a Puskás Akadémia II-től (1-2), majd a Pápától is a Sport utcában (2-6), mint ahogy Nagykanizsán is (0-2).
A tavaszról előrehozott fordulóban Sárvárról ponttal tértek haza (0-0), így a 11. helyen zárták az őszt.
Balogh Bence 9 góllal házi gólkirály.
Nem kezdték rosszul a szezont, a 6. fordulóig csak Érden szenvedtek vereséget, igaz a négy hazai mérkőzésükből háromszor döntetlenre végeztek. A 7-13. forduló között idegenben vereségek, hazai környezetben győzelmek váltogatták egymást többnyire gólzáporos mérkőzéseken, míg nem a Pápa féltucat gólt szerezve otthonukban megtörte a folyamatot. Hullámzó teljesítményt nyújtottak, otthoni jó játékukat idegenben nem tudták megismételni, így az ősz végére visszaestek a tabellán.
A csoport középmezőnye szoros, a 6. helytől három pontra vannak. Tavasszal előre is léphetnek, de ehhez több idegenbeli pontra lenne szükségük, de hátra is kell tekinteniük, mert a kieső helyektől sincsenek távol.

Varga Zoltán

Szólj hozzá elsőként

Hozzászólás írása

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. A személyes adatokat nem osztjuk meg másokkal.


*


egy × 3 =